De Schranshoeve

over ons

Maxime Van Opstal

gastvrouw / sommelier (°1993)

Met een oma die graag en lekker kookt én feest viert, krijgt Maxime de liefde voor hospitality met de paplepel mee.
Op haar 12de trekt ze naar hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Zeven jaar internaat en vorming later mag Maxime zich ‘chef’ en ‘sommelier’ noemen. Praktijkervaring doet ze op in brasserie Bristol (Knokke-Heist) en sterrenrestaurant Eyckerhof* (Bornem). De krijtlijnen tekent Maxime in 2010 al uit in een scriptie. In het concept staan duurzaamheid, België en streek(gebonden) producten centraal. Place to be: de Schranshoeve in Vorselaar.

Zes jaar later is de droom werkelijkheid.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.

Open op oudejaarsavond

Kom op dinsdag 31 december genieten van een lekker diner bij de Schranshoeve.
Wij zijn open.

Reserveer je plaatsje via de pop-up rechtsonder op je scherm.