Met een oma die graag en lekker kookt én feest viert, krijgt Maxime de liefde voor hospitality met de paplepel mee.
Op haar 12de trekt ze naar hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Zeven jaar internaat en vorming later mag Maxime zich ‘chef’ en ‘sommelier’ noemen. Praktijkervaring doet ze op in brasserie Bristol (Knokke-Heist) en sterrenrestaurant Eyckerhof* (Bornem). De krijtlijnen tekent Maxime in 2010 al uit in een scriptie. In het concept staan duurzaamheid, België en streek(gebonden) producten centraal. Place to be: de Schranshoeve in Vorselaar.
Zes jaar later is de droom werkelijkheid.
Nieuwstraat 49
2290 Vorselaar
014 51 87 74
info@schranshoeve.be
Maxime’s Place bv
BE 0648.981.567
Nieuwstraat 52
Webite door Bruiz.be
Kom op dinsdag 31 december genieten van een lekker diner bij de Schranshoeve.
Wij zijn open.
Reserveer je plaatsje via de pop-up rechtsonder op je scherm.