De Schranshoeve

foodtruck-&-Bram

Flanders Food Festival 2021

Toon je lekkerste kant! Dat was Flanders Food Festival of de uitdaging van Toerisme Vlaanderen, Horeca Vlaanderen en VVSG aan de horeca.
Een culinaire uitdaging op ons lijf geschreven. We gaan ze aan de laatste 3 dagen van de herfstvakantie.
Say ‘cheese’ of lokale fotografie, kaas en wijn op z’n best op vrijdag.
Meester-kaasrijper Luc Callebaut verrast met een selectie Belgische kazen.
Sommelier Koen De Bock matcht Belgische wijnen, verbluft en charmeert.
Ons geweldig bakkersteam tovert vers, knapperig brood uit de houtoven van het bakhuis. Dankzij IOK komen de ‘Kempen in beeld’ of zakt een stuk van de fototentoonstelling af naar onze schuur.
Nog een hele avond Belgische muziek op de achtergrond. Dat heet dan gelukkig zijn!

www.flandersfoodfestival.be
www.kaasmeester-callebaut.be
www.belgianwines.com
www.iok.be/fototentoonstelling-kempen-beeld-0

Smaak en gehoor zijn de zintuigen die zaterdag op scherp staan.
In ‘lekker lokaal’ of het gastronomische 4-gangendiner gaat chef Bram Heylens en zijn team ‘all the way’ in het verwerken van de heerlijkste streekproducten in elk gerecht.
Inge, Frank en Luc: muzikale smaakmakers en brengers van extra sfeer en gezelligheid. Of hoe je in de Academie van Herentals maar best veel noten op je zang hebt!

Bruis en beleving troef op de laatste dag van de herfstvakantie.
In en naast de schuur: meer dan 20 lokale producenten die er hun tent opslaan.
Het erf: het walhalla voor liefhebbers van culinaire street food.
Vanuit een hippe foodtruck serveren we vers gebakken Brusselse wafels en culinaire hamburgers. De molenaars van de slagmolen van Lille bakken smoutebollen zoals vroeger: naar familierecept en in échte smout.

Op de Schranshoeve zijn we echt van alle markten thuis!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.